Tuesday, July 26, 2011

[TOP 10] Male Idols PRINCE of MY HEART

entah kenapa hari ni aku terfikir nak buat post ni ....
idea ???
entah la ...

okay la ... tak nak melencong sampai ke KL .... cukuplah kat JB je ...

Top 1
hahahaha !!!! My lovely SIWON .. for sure ... SUPER JUNIOR ...... tak ada sesiapa ranking yang lebih tinggi dari dia ...

Top 2
My cubby YOSEOB .... nak cubit je pipi dia .... comel sangat ... So not like BEAST ...

Top 3
My happy SKULLHONG of FT Island .... HONGGI !!!

Top 4
My cool YONGHWA of CN Blue ... Seohyun mana ????
^_^

Top 5
My Thai Prince ... NICHKHUN dari 2PM ..... Kirim salam kat Victoria ye ???

Top 6
My serious MINHO .... nasib baik senyum ... kalau tak ... tak tenang hati tengok ko sayang ... 
nak tanya ?? dia dari kumpulan mana ??? kumpulan SHINEE sayang lah ....

Top 7
My baby TAEMIN .... cute kann ??? ahli ahli SHINEE memnag handsome handsome belaka ...

Top 8
My HYUNSEUNG  from BEAST... nak panggil dia apa ekk???

Top 9
baru minat dia tahun ni .. lagu 2AM pun sama ... SEULONG namanya ... teringat abang form five yang lebih kurang mukanya ... 

Top 10
dia mesti kena masuk ... My kurus kering YOUNGMIN ....
he's my BOYFRIEND .... 


p/s :::: 
susah sebenarnya nak pilih yang mana satu dulu ....
kebanyakan nya ragu-ragu untuk ditabalkan menjadi PRINCE of MY HEART ...
kecuali SIWON ...
itu SANGAT PASTI !!!!