Monday, July 25, 2011

GEDIK !!!!


untuk sekian kalinya pada hari ini aku puji bas iskandar sebab datang awal gilak beb !!!!

tapi pujian itu tidak kekal lama sebabnya .....
masa balik pulak yang dia buat hal !!!!
dari pukul 2.30 petang sehingga jam 4.30 petang aku menunggumu wahai bas yang tersayang !!!!
dah sampai rumah pukul 5 petang !!!
lari dari jadual aku, tau tak ???!!!!!
OKAY DAH TAK NAK CERITA PASAL BAS YANG GEDIK NI ....

******************************************************

nak cerita pasal orang yang gedik pulak ....

aku pelik la ...
kenapa bila nampak laki punya la handsome ...
diorang akan ubah pemikiran diorang .....

Nak tanya sikit ...


budak ni handsome tak ???
okay aku mengaku memang dia handsome tapi perangai dia tak payah nak cakap ...
malu la kalau cakap pasal perangai dia ...
diam sudah ....

lepas tu ...


dia ni comel kan ???
hahaha ... aku tau la dia comel ....
tapi sorry la ...
he's chinese .....
tunggu dia muncul kat 8TV boleh la ....

bagi aku ....
bila korang dah jumpa lelaki yang handsome ....
korang nak ubah fikiran tak ???
especially kalau masa korang single dan sukakan seseorang ni ....

ada budak ni ...
beberapa bulan yang sebelumnya aku dengar dia sukakan orang lain ...
baru baru ni dengar cerita pula dia sukakan orang yang lain pulak ....
senang betul hati korang berubah ...
haishh ~~~~

aku mengaku ...
dulu aku memang macam tu ...
tapikan sekarang ni ....
aku dah tak ada mood nak layang orang lelaki ....

hati aku cuma pada yang satu ... iaitu : :



cantik tak rambut baru dia ???
Handsome kan ??
bhahaha .....

tengah tunggu lagu baru dia !!!!

walaupun ramai lagi artis korea yang handsome lagi comel ...
tapi SIWON yang satu ni lah yang aku paling sayang, yang paling suka, yang paling aku minati .....

macam Yoseob : :


comel kann kan kann ???

minat macam tu la ...
perangai dia aku tak la tau sangat ....
kenal macam gitu gitu je ....

lain la macam SIWON ...
perangai dia aku tau sangat !!!
he's my SWEET HUBBY !!!!

don't jealous ~~~