Saturday, July 30, 2011

petang sudah tiba ...



yah ... seperti tajuknya ....
petang sudah pun tiba ...
dan korang tahgu tak masa nya unruk apa ???


apa ???


tak tahu !!!!

ish ish ish ish ~~~

kesian korang nih semua .. 

sampai tak tahu .....

kawan kawan sekalian ...
sekarang ni sebenarnya masa untuk tengok ... 

MUSIC CORE ...

tengok background entry nih ...

music core dah panggil ...


so sesiapa yang tak dapat tengok music core ... 

mestilah orang malaysia tak dapat tengok ....
kecuali kalau korang ada channel MBC .....

kawan aku sendiri pun tak dapat tengok (yang ada ASTRO la ..) ...
inikan aku yang tak ada ASTRO ...


hahaha !!

Internet sekrang nih sangat lah canggih ...
so tak payah susah susah nak cari channel MBC ... 

cari kat youtube je ....

tapi mesti susah nak cari kat youtube kan ????

kata blog KPOP aku adalah aku uploadkan ....

tiap tiap minggu tanpa miss satu pun ..

huhuhuhuhu ~~~

cari lah kat aku punya blog tuh .... 

M Countdown (Mnet)
Music Bank (KBS)
Music Core (MBC)
Inkigayo (SBS) 

macam macam ada ....

hah??? 

tak tahu blog URL aku tuh ???

sonang ja ....

just klik kat perkataan SINI

tunggu MUSIC CORE !!!!