Wednesday, July 27, 2011

[TOP 10] Female Idols I JEALOUS

hye !
sambil tunggu download somethings ni nak update la sikit ....
semalam male idols .. so sekarang female idols pulak ...

TOP 1


SEOHYUN of SNSD ! comel kan ?? Bila lah kau nak kahwin dengan si Yonghwa tu betul betul .. tak nak la dalam We Got Married lagi !

TOP 2


sebenarnya HYUN AH dari 4 Minute boleh berada di TOP 1 ...
akan tetapi disebabkan debutnya lagu Bubble Pop tu .. dia sexy sangat .. 
so , ranking dia turun sikit .. lagipun, i'm more prefer to aegyo hyun ah ...

TOP 3


kebelakangan ini, aku selalu lah juga tengok We Got Married .... part Nichkhun dan VICTORIA lah ...
this couple is so cute !!  ^_^
ahli f(x) ni agak sesuai dengan My Thai Prince ....

TOP 4


The most beautiful woman ... AMBER of f(x) ....
disebabkan dia ni seiras macam DONGHAE dan rapat dengan HEECHUL ...
maklum sajalah .. junior SUPER JUNIOR

TOP 5


4 Minute's Maknae ... SO HYUN  !!!!
comel lah dia ni !!! hehehe ~~~

TOP 6 


black and white .... G.NA !!!
ahli keluarga CUBE Entertainment ni memang fasih berbahasa Inggeris ...
tak payah panggil translator ...

TOP 7


DARA dari 2NE1 !!! ahh !! cantik nya !!

TOP 8


leader group of SNSD ... TAEYEON !!! cantik betullah dia ni !!!

TOP 9


GAYOON dari 4Minute ... sangat anggun sekali ... sungguh matang ...


dan akhir sekali ...


TOP 10 


another SNSD's member .. YOON A !!! cantik sekali rupanya ...