Monday, September 12, 2011

Ketawa Habis Aku Hari Ini !!!

Happy Chuseok Day !!!
#Shindong looked so handsome !!

Thanks to Hajar sebab share link Intimate Note time Super Junior.
pada mulanya, teragak agak lah jugak nak bukak blog Hajar. 
tapi tangan ni tetap gatal jugak nak tengok.
so, bila dah klik kat tajuk tuh, 
kelauar lah benda alah belog Hajar.

Mula mula sekali, nampak nama Leeteuk. Okay, fine. I know Hajar like Leeteuk. 
pastu, scroll down.
nampak nama Super Junior.
time tu lah dah tak pikir apa apa lagi.
terus tekan kat link tu.

dah lama kebenor aku carik tajuk show tu, tapi tak tau jugak.
akhirnya, aku dapat tengok full episode cerita tuh.
dan aku pun boleh lah kenal Kangin dengan lebih dekat dan dapat lepaskan gian tak jumpa Heechul.

Linknya seperti berikut : : 

Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 24 (subbed) 1/4
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 24 (subbed) 2/4
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 24 (subbed) 3/4
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 24 (subbed) 4/4

Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 1/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 2/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 3/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 4/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 5/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 6/7
Super Junior - ⒾⓃⓉⒾⓂⒶⓉⒺ ⓃⓄⓉⒺ Ep. 25 (subbed) 7/7

ketawa habis kalau korang tengok nih. <bagi yang belum tengok lah~~>
senak peruk aku dibuatnya.

satu hari aku ketawa.

tadi masa kat sekolah, waktu KH yang kebetulan last sekali dah sangat kebetulan pulak, cikgu tak masuk,
so, kita berempat bikin lawak sampai pecah perut.
kepala Akeem yang tak seberapa betul tuh, bikin lawak yang bodoh.
tak tahan lorh bila dengar.

anyway, nak cerita sedikit pasal Poseidon.
benda alah apa tuh ???

alah !
ni drama terbaru Siwon.




Handsome lorh Siwon aku nih !!!
hakhakhak ~~


“Poseidon” features an intriguing plot line about a maritime police force. Two years after joining a maritime special attack team, Kim Seon Woo (Siwon) is involved in an unsettling crime and is demoted. He becomes a maritime police officer, until he is invited to join a crime investigation unit in Incheon City.
Lee Si Young, the main female officer was praised by netizens for giving such a strong and confident salute, alluding to the personality of her character.
Annex Telecom said, “The cast is proud to be a part of the first drama about maritime officers. Because they are filming during holidays, the episodes are expected to be more ‘complete.’ We hope you support the drama during its premiere in the following weeks.”
The cast of “Poseidon” will has already begun shooting, and will continue to do so during Chuseok. “Poseidon” will begin airing September 19 on KBS.


From : : Soompi







awal awal start trailer Poseidon nih, dah nampak muka Siwon.
nih yang buat aku tak sabar nak menonton drama nih!
Sabar lah~~

lagi seminggu !!