Sunday, August 14, 2011

sumpah! keluar air mata



air mata seorang perempuan selalunya senang nak keluar. 

especially semasa tengok drama korea yang time tuh melankolik. 
okay !
aku pun selalu jugak menangis bila tengok time time sedih ..
nak ambil feeling lah kan .. ???

tapi ...






untuk SUPER JUNIOR
secara natural akan keluar air mata ...
cuba cakap kat aku, siapa ELF kat dunia nih yang tak sayang SUPER JUNIOR ???

memang sedih bila lihat mereka semua menangis. 
ada sesetengah mereka menangis kerana terharu melihat begitu ramai ELF yang hadir SUPER SHOW mereka ...
ada juga yang menangis kerana menang awards ...
yang terbaru, lagu MR SIMPLE memang mendapat sambutan yang sangat hangat !
Baru seminggu mereka sudah berada di tempat pertama.
masa tengok MCOUNTDOWN hari khamis, yang pasti LEETEUK dah nak keluarkan air mata ..
begitu juga ahli yang lain.
begitu juga masa MUSIC BANK hari jumaat yang lepas. mereka menang. 
ada juga yang menangis kerana teringatkan parents yang telah meninggal dunia. 

Leeteuk Cry !!!
tiada seorang pun ELF yang sanggup tengok ahli ahli SUPER JUNIOR menangis.
kalau tak silap gambar kat atas tuh masa SUPER SHOW.
tengok gambar yang kat bawah pulak. 
zoom yang paling dekat sekali.
SUPER SHOW
yang bawah ni pulak of course masa menang MUSIC BANK. lagu SORRY SORRY.
DONGHAE nampak je macam tak ada apa apa, tapi sebenarnya melalui matanya saja kita dah tahu. 
saja je dia nak jadi gentleman

Leeteuk Cry

bukan LEETEUK saja yang selalu menangis. ahli ahli lain pun sama saja. my handsome SIWON pun menangis jugak. 


Cute ^^
Selain HEECHUL, SIWON jugak agak rapat dengan HANKYUNG a.k.a. HANGENG ...
selain itu, SIWON jugak rapat dengan SNOW PRINCE, KI BUM....
SIWON-SSHI, awak rindu tak KI BUM dan HANKYUNG ????

ARGH !!!
aku sangat berharap yang SUPER JUNIOR kekal 13....
boleh tak ?????

Han Kyung , Heechul Kibum & Siwon
Kibum, Siwon, Hankyung & Heechul
walau macam mana aku merayu sekali pun, SME bukannya dengar. 
tapi aku tetap harap yang SUPER JUNIOR kembali menjadi 13 or 15


whatever it is, 




I
PROM15E to LOVE them
13ELIEVE in them
10VE the REMAINING ten
and 
PROT3CT the MISSING three



BYE-YEOM ~~