Saturday, August 27, 2011

Copycats

Hello hello ~~

ini post bukan sebab ada copycats kat blog ni.
kalau ada pun, ada aku kisah?
aku bukannya rugi pun.

post ini juga bukan sebab aku tak suka kucing.
excuse me! aku sayang sayang kan kucing.
kalau kita dah ada Abu Hurairah(bapa kucing), aku pula Ummu Hurairah.








kucing kesayanganku ~~





dua Kucing Heechul




Kucing yang paling lama tinggal dengan aku




Kucing kawan






tiga ekor kucing yang tak seberapa comel tapi manja ... anak kepada kucing yang ketiga. kucing yang last sekali dah kena buang sebab nakal sangat. dia buat jamban kat dalam rumah. muka mcam tikus.




itu dia tujuh ekor kucing yang paling aku sayang. tapi semua kucing aku sayang. lagi-lagi kalau kucing orang. tak sanggup aku nak berpisah dengan kucing-kucing sekalian.

okay back to our title. ini pasal artis-artis tak kira lah dari negara mana sekali pun meniru konsep KPOP.

yang terbaru, lagu BONAMANA di-copycat oleh artis MOROCCO. kalau tak silap namanya, TIRALINE (kalau salah, sorry~)
dan SMEnt. nak ambil tindakan.
kalau nak tahu lebih lanjut, korang semua cari lah kat ALLKPOP.COM
malas nak ulas lebih lanjut.

seterusnya, dalam bulan ni jugak, aku dapat tahu yang ada band INDONESIA copycat konsep MV FT ISLAND, SARANG SARANG SARANG
dari Bandung agaknya group tu. JOKER namanya. nama pun Joker, mesti dorang nak buat lawak kan....



tak payang tengok pun kita dah tahu.

tiada idea kah sampai nak meniru???

okay dah lah... malas aku nak layan si copycats.
tak ada masa cik Fath nak bergaduh dengan korang.

Sorry sesangat kalau terasa hati. Maafkan saya. Maklum sajalah, lusa dah nak raya.
Kepada semua : : SELAMAT HARI RAYA !!!! Maaf Zahir dan Batin
dan HAPPY MERDEKA DAY !!! dan SELAMAT HARI MALAYSIA