Monday, August 29, 2011

RAYA !


Assalamualaikum semua !

baru tadi si pemberitahu raya dah umumkan yang esok raya !!!
hahahah ... puasa tahun ini bukannya penuh pun. maklum lah perempuan.

anyway, sebelum si pemberi tahu raya tu bagi tahu pun dorang semua (warga FUT) dah main mercun.
mak aku cakap, "Kalah Cina raya" 
hahah ..
memang pun. 
agaknya berwarna warni langit Felda Ulu Tebrau sekarang ni. 

okay. 
kalau bunga api okay lah lagi.
tapi kalau mercun bola yang aku tak boleh tahan.
macam nak bunuh orang yang cipta benda lah tuh dan orang yang main bola tu.
orang sepak bola, dorang letupkan bola.


Tadi abah juga ada cakap yang nak balik kampung esok tengah hari lepas melawat sedara mara yang ada kat Johor nih. 
okay ~ 
sempat jugak kot kalau aku beraya rumah kengkawan sekejap. 
alah! 
mesti sempat punya.
rumah dorang bukannya jauh sangat.
jalan kaki 10 minit pun dah sampai.

tahun ini memang tak bercadang nak beraya macam tahun tahun sebelumnya.
argh! 
banyak lagi pakej percutian yang belum aku siapkan.
cuti cuma ada seminggu saja.


lebih kurang banyak tu la jugak.


untuk post ini (hari khamis ni tak sempat nak ucap goodbye kat Heechul ㅠ_ㅠ)
i want to say : :

Selamat Hari Raya.
Jika ada post yang dalam blog ini yang menyinggung hati anda semua, sepuluh jari dihulur meminta keampunan.
Eh~ Tak cukup sepulah jari tangan, jari kaki pun ada.
Doakan kejayaan kami, pelajar SMK Ulu Tiram kelas RK sebelah pagi mendapat 7A / 8 A / 9 A dalam PMR tahun ini.
dan sesiapa yang menghadapi PMR / SPM / STPM tahun ini, semoga anda mendapat keputusan yang cemerlang.


dan satu lagi ucapan


To Heechul : : GOOD BYE !!! COME BACK SOON !!!
ㅠ_ㅠ
슈퍼주니어  is my 슈퍼맨 !!!!