Friday, July 20, 2012

lama sudah tak bercerita


bila lama tidak bertemu, rasa rindu mula menebal dalam hati. sesungguhnya, rasa rindu pada blog yang tercinta walaupun taklah seberapa cantik dan cun ataupun comel, namun blog inilah merupakan halis creativity of myself yang perlu aku banggakan ..
haha ..
assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatu ... selamat sejahtera dan salam bahagia .
masa berlalu begitu pantas . tanpa disedari ramadhan bakal menjengah esok hari . tak sangka . aku sendiri tak sangka yang sudah lima bulan aku study kat MRSM . wah ! tahniah ! pencapaian yang bagus .
haha .
tapi untuk pengetahuan makhluk makhluk ALLAH di muka bumi ini , fathsiwontihah ni bukanlah budak yang baik .
buktinya , kalau malas tak pergi prep malam . prep pagi pergi pun sebab nak lunch and pergi prep pagi pun lambat . dalam kelas selalu TERtido . dan macam macam lagi lah . haha . jahat tak ? jahat kan ? tapi nak buat macam mana lagi . dah nama pun pemalas , mestilah semua tu terjadi . hikhikhik . beberapa gambar yang sempat aku ambil semasa ketiadaan guru di dalam kelas . ada juga gambar yang aku ambil masa prep petang hari ahad . hehe . tak der keje . kebosanan . 
anyway , suju dah keluarkan album baru !! kyia!!!
haha ... best lah jugak Sexy, Free & Single .

haha . lawalah dorang punya teaser photo . lawa sangat . dah tak tahu nak kata apa lagi . 
nak cerita apa lagi ekk ??
oh ya! naik cuti ni , hari ahad balik . ari isnin masih belajar macam biasa, dan hari selasa sampai hari kamis , selaras 3 . hahaha .. tapi msih malas belajar .
pilihan raya BWP dah pun berlalu . kelas 4 Zarqali ada 4 wakil . yang pertama dan pilihan utama dan juga kini digelar 'anak Ustz Shuzaini' ialah Ikmal Fadzil. yang kedua , Fareez Izham a.k.a Boss , yang ketiga , Nabil Jamaluddin a.k.a JA (Johan Ashaari) sebab muka dia ada iras iras macam JA dalam Bunga Bunga Syurga (kot!) tak ingat nama drama TV3 tu . dan yang terakhir, Hafizah Azaman@Azman , yang juga naib presiden kelas . haha . ramai kot . dan banyak cerita duka dalam manifesto ni . tapi nak buat macam mana? dah nama pun politik kan ??

kay lah tu ! chow duluh ! bye bye !